Skip to product information
1 of 8

Brother-mart

AQFIT W6 Smartwatch IP68 Water Resistant 10 Days Battery Life Men and Women

Regular price Rs4,999.00
Regular price Sale price Rs4,999.00
Sale Sold out
Questions? about this product.
Color

AQFIT W6 Smartwatch IP68 Water Resistant With 1.69" Full Touch Screen Display | Up to 10 Days of Battery Life| Integrated Health Check | 5.0 Bluetooth | Men and Women Watch 

Special Features 

Your Personal Smart Assistant 

Why always reach out to your Phone when everything is on your wrist ? Get instant notifications of messages, calls, daily reminders and social media. wait there is still more like music control weather forecasts camera control and anti-lost feature. Make your Life easier and sassier with W6 

AQFIT W6 Smartwatch IP68 Water Resistant

24 Hours Health Monitoring 

Taking Care of yourself is not only important but now super easy too with W6's integrated health-check features. W6 also have 24-hour heart and blood oxygen monitoring, sleep analysis, breathe mode, reminders and calorie checks (Pedometer) are just a touch away 

AQFIT W6 Smartwatch IP68 Water Resistant

More Ready Than Ever 

This Lightweight W6 Smartwatch is built around the idea of you being unstoppable that offers 1.69-inch full touch display with 240x280 resolution ratio for a better user experience. W6 has an IP68 rating, Which Means it is dust and waterproof. Make the Most of your athletic activities by sweating it out, but now without your smartwatch cheering 

AQFIT W6 Smartwatch IP68 Water Resistant

Sports Mode 

AQFIT W6 takes you sports seriously with up to 15 sports modes, this smartwatch can read different signals depending on your activity and provide highly accurate readings and performance results. Whether its running, walking , hiking, yoga, swimming to outdoor sports such as football & badminton 

AQFIT W6 Smartwatch IP68 Water Resistant

Battery Life 

Its massive 200mAh battery can last 7-10 days for day-to-day operations and up to 30 days for standby. Futuristic in its technology, it comes with a low power Real-Tek's new generation chipset. It combines the excellent performance with low power and the brilliance of powerful features and peripherals for Bluetooth 5.0 low energy applications 

 

 Question and Answer 

1) Question: It is Metal Body or Polycarbonate ?

Answer: Polycarbonate 

2) Question: Can I Answer on the Watch ?

Answer: Only Decline you can answer from phone.

3) Question : Can We Listen Music ?Speaker or not?

Answer: You can not Listen Music , but you can control your phone music (Play, Pause, Next, Previous

4) Question : Can i use camera in this watch ?

Answer : This watch doesn't have camera, but you can click photo with the help of this watch 

AQFIT W6 Smartwatch IP68


5) Question: What is the strap Size 20mm or 22mm?

Answer: 20mm

6) Question: Can i use camera in this watch 

Answer: This watch doesn't have camera, but you can Click photo with the help of this watch 

7) Question: Does it connect iPhone or android only ?

Answer: It can connect both 

8) Question : Can we use Customized Wallpaper ?

Answer: Yes you can use any picture from your mobile.

9) Question: Replacement Option is available for this product ?

Answer: Watch Comes with 1 Year replacement warranty.

 

AQFIT W6 Smartwatch

 

 

 


Why Buy From us?

Brother-mart.com is one of the renowned name in the E-commerce Business in Nepal Operating Since 2016. Customers from all around the Nepal trust us for our Premium customer service, high quality products as per offered price, easy return and exchanges and super fast delivery services.

Shipping and Delivery

We Deliver to Major Parts of Nepal and gradually experimenting shipping to USA, Australia and UK.

For Nepal, your Product(s) will be delivered within 1hours-24hours for inside Ring-road, Kathmandu after we receive your Order confirmation. For Outside Ring-road and Outside valley Deliver days may take from 2-10 days. Please reach us out, with your order number, if you want update in your Order Delivery Status at info@brother-mart.com.

You can also track your order Here.

Have Questions About this Product?

If you have any type of Questions regarding our shown products we highly recommend to talk to one of our Product Expert. We try to answer all of your doubts and questions as soon as possible. You can directly reach to us and Call us or message/Viber/WhatsApp us at +9779801877856 or Email us at info@brother-mart.com

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)